Onlinelöpning – tjejer

Löpcoachning online för tjejer med andra tjejer som vill komma igång eller utveckla sin löpning.

Varje vecka lägger jag upp minst 3 träningspass på 4 olika nivåer. Träningen är flexibel och du gör den helt utifrån dina förutsättningar och när det passar dig. Du kommer att ingå i en digital grupp där ni medlemmar kommer hjälpas åt att peppa, inspirera och motivera varandra längs vägen till att lyckas. Jag kommer självklart också finnas med hela vägen – coacha, peppa, motivera, svara på alla frågor och ge er verktyg på resan.

Det stora fokuset kommer vara att få löpträningen rolig för dig, skapa en stark gemenskap samt få träningen gjord och skapa en kontinuitet.

NÄSTA START?

30 januari 2023

HUR GÅR DET TILL:

Du anmäler dig till anna@funtorun.nu (se mer information nedan). Du kommer bli inbjuden till en privat Facebooksida och så småningom även en instagramsida. Där kommer sedan finnas all info du behöver.

HUR LÄNGE HÅLLER MAN PÅ OCH VAD KOSTAR DET?

En period är 10 veckor och det kommer finnas 5 starter/ år. Du väljer helt om du vill vara en del hela tiden alt vara med en eller flera perioder.

Pris/ period: 695:- och tänk på att du kan nyttja ditt friskvårdsbidrag.

OLIKA NIVÅER:

Nivå 1: Här kommer de flesta passen kombineras med gång och löpning med målet att kunna springa upp mot 5 km i slutet av perioden.

Nivå 2: Du bör kunna springa upp mot 5km

Nivå 3: Du bör kunna springa upp mot 10 km

Nivå 4: Van löpare som springer kontinuerligt

HUR ANMÄLER JAG MIG?

Maila mig på:

anna@funtorun.nu

Namn, ålder, vilken nivå du väljer, mailadress och skriv gärna lite bakgrund och vad du har för mål (frivilligt)